perjantai 5. syyskuuta 2008

Ympäristökasvatuksesta kiinnostuneiden tapaaminen Helsingissä 19.9.

Tervetuloa Ympäristökasvatusryhmän tapaamiseen!

Tule mukaan ideoimaan millaista lasten- ja nuorten toimintaa Luonto-Liitossa syksyllä ja ensi vuonna tehdään. Luonto-Liiton Ympäristökasvatusryhmä kokoontuu 19.9. klo 16 eteenpäin Nuorten luontotalolla Helsingissä (Mechelininkatu 36). Jos tykkäät puuhata lasten ja / tai nuorten kanssa ja varsinkin, jos olet kerrankin kehitellyt mielessäsi ympäristökasvatustoimintaa, niin tule tähän tapaamiseen!

Kokouksessa suunnitellaan ja kehitetään seuraavia toimintamuotoja:
- Luontokerhotoiminta
- Luontoleirit
- Nuorten toimintaryhmät
- Nuorten leirit
- Luonto-Liiton moninaiset koulutukset (kerhonohjaaja, leirinvetäjä, lähettiläs yms.)
- Lasten ja nuorten tapahtumat
- Retket
- Lasten- ja nuorten nettisivut

Lisäksi tietysti ideoidaan uusia toimintamuotoja, jotta kaikki suomalaiset lapset ja nuoret saadaan arvostamaan ympäristöä ja toimimaan luonnon puolesta!

Hyvä olisi, jos ilmoittaisit tulostasi Kalle Ristikartanolle, puh. 040 554 1091 tai s-posti: kalle.ristikartano@humak.edu, niin osaamme varata kaikille riittävästi välipalaa. Osallistujille maksetaan matkakorvaukset.

Tapaamista edeltävänä päivänä 18.9. kokoontuvat Luonto-Liiton eri jaostot kehittämään yhdessä toimintaansa klo 18 alkaen ja tapaamisen jälkeisenä päivänä 20.9. kokoonnutaan suunnittelemaan Luonto-Liiton uutta luonnonharrastusmerkkiä. Osallistu ihmeessä kaikkiin kolmeen tapaamiseen!

Ei kommentteja: